11 September documentaires

Er zijn ongelofelijk veel feiten die er op duiden dat het officiële verhaal van 11 september 2001 niet klopt. Wij raden u aan om de volgende vier betrouwbare documentaires te kijken en de informatie die u in deze documentaires voorgeschoteld krijgt zelf te controleren op waarheid.

9/11 Press for Truth (Nederlands ondertiteld)

Na de aanslagen van 11 September 2001, kwam een kleine groep activistische families naar voren die antwoorden eisten op de vele onbeantwoorde vragen die speelden.
 
In 9/11 Press for Truth, vertellen zes van hen voor het eerst het krachtige verhaal van hoe zij de politieke krachten in Washington afdwongen een onderzoek te starten.
 
De beroemde 'Jersey Girls' hebben allen hun man verloren in de aanslagen op het WTC. In de documentaire ziet u hoe de 'Jersey Girls' harde vragen stellen aan autoriteiten, maar geen antwoorden krijgen.

 

 Uw browser kan dit multimedia-bestand niet afspelen.

 

 

Zero: an investigation into 9/11 (Engels gesproken)

Op initiatief van de Europarlemetariër Guilietto Chiesa  vond op 26-2-08 in het gebouw van het Europees parlement de vertoning plaats van ‘Zero’. Vervolgens vond een paneldiscussie plaats met oa. de documetaire makers, David Ray Griffin, en de Japanse parlementariër Fujita.
 
Het centrale thema van Zero is dat het officiële verhaal niet kan kloppen. Met presentaties van intellectuele zwaargewichten als Gore Vidal en Nobelprijs winnaar Dario Fo.
 
Lees meer over de film ( Engelstalig) op: http://www.911blogger.com/node/14103 en: http://zero911movie.com/site

 

 

 

 

Fabled Enemies (Engels gesproken)

Deze relatief nieuwe documentaire gaat het niet over de torens of het pentagon. Fabled Enemies beschrijft heel nauwkeurig de relatie tussen enkele zogezegde kapers en de intelligentiediensten van Amerika.
 
Fabled Enemies neemt een diepere kijk in de gebeurtenissen in en rondom 11 september. Er wordt gekeken naar de banden van de vliegtuigkapers met de CIA en andere Intelligence networks. Er wordt ook gekeken naar de Israëlische connectie, de schadowregering en nog veel meer.

 

 Uw browser kan dit multimedia-bestand niet afspelen.

 

Loose Change 9/11: An American Coup

Het vervolg op Loose Change Final Cut.

Part 1 of 10